Objavljeno: 4. September 2014.

Štednja velikog Malog

rasvetaU ulici Jurija Gagarina, na Novom Beogradu tokom dana radi javna rasveta, pa se pitam se da li je u pitanju nečiji javašluk, ili je ovo novi vid štednje velikog Malog. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će u glavnom gradu shodno merama štednje biti isključeno dekorativno osvetljenje, da li to ujedno znači da će ulična rasveta raditi tokom celog dana. Priča se o uvozu struje, a glavni grad ovako “rasipa” električnu energiju.

Gospodin Mali, samo priča a tu je već skoro godinu dana i ništa pametno nije uradio. Hvali se mostom preko Dunava za koji nije ni prstom mrdnuo, priča o tamo nekom Beogradu na vodi, sredjuje oronulu zgradu kako bi prikazali da Beograd na vodi samo što nije gotov. Gde su one šine što ste skidali dve nedelje pred izbore? Radi samo neke rendere za šoping molove i neke zgrade, pa to može svaki dizajner da vam uradi za par dana… Nego jeste li vi otvorili neki vrtić, školu, dom zdravlja, porodilište? Naravno da niste.Pa dobro šta ste uradili izuzec da je Beograd i ako ne bi trebalo osvetljen ceo dan?

Ivan Milić, žitelj Novog Beograda

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageShare on TumblrShare on LinkedIn

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.