Objavljeno: 9. October 2014.

Stisnite zube i strpite se još dve godine

Premijer Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da stisnu zube, vredno rade i strpe se još dve godine kako bi se uverili da li je Srbija na dobrom putu I da li je vlast ostvarila obećano.

FoNet-VUÈIÆ-IZJAVA

Samo dve godine. Nekada su ljudi tražili po 10 godina, nekima nije bilo dovoljno ni 12 godina da pokažu da bilo šta znaju osim da opljačkaju zemlju, a ja samo molim za dve godine strpljenja, ne više, i da onda građani mogu da ocene da li je Srbija na dobrom putu ili ne”, rekao je Vučić na otvaranju glavnog poštanskog centra u Beogradu.

Vučić je naveo da pred Srbijom nije lako vreme i zamolio građane da to razumeju na pravi način.

“Potrebno nam je izlečimo i ozdravimo javne finansije i da izlečimo državu. Zato nam je potrebno da radimo neuporedivo vrednije i da stisnemo zube i kažemo ‘nema problema i za sebe i za svoju državu i
za našu decu’. Radićemo najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što možemo. Molim samo za godinu i po, ne više od dve godine strpljenja”, rekao je Vučić.

Vučić je naveo da će javna preduzeća morati da izdvajaju više novca za državni budžet, odnosno 70 odsto profita, jer je država, zbog prethodnih loših vlasti, u teškim uslovima i mora da bude odgovornija.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageShare on TumblrShare on LinkedIn
1 Komentar
Napišite komentar
  1. miodrag says:

    steta sto nije objasnio licnim primeerom kako to misli da se treba uciniti, on koji nikad su svom zivotu nike ni drzalju za sekiru napravoio da govroi o tome Stamota

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.